Behandlingar

Healing

Välkommen att boka healing hos mig på Qvantum Healing i Torslanda, nära till hands för er i till exempel Kungsbacka, Lerum, Kungälv, Öckerö och andra kringliggande orter – alla är välkomna.

Healing är överföring av Universell livskraft. Det finns många olika metoder inom healing, alla med sitt ursprung i kärlek. Människan har en fantastisk läkningsförmåga. Det healing gör är att själsligt och andligt stärka människan så att den egna fysiska läkningsförmågan har möjlighet att jobba till sitt fulla potential. Vad jag gör när jag ger healing är att jag blir en kanal. Jag öppnar upp för den Universella livskraften att använda mig som ett redskap för att hjälpa dig att hjälpa dig själv. Hur man reagerar på healing är helt individuellt.

Helande Massage

i helande massage kombineras muskelmassage och bindvävsmassage med energibehandling. Massagen sätter igång blodcirkulationen och gör att behandlingen ger en avslappnad effekt. Den fysiska kroppen blir avslappnad och blir mer mottaglig att ta emot energiarbetet. När du får behandlingen balanseras energier och blockeringar i energiflödet släpper. Kroppens egna läkande krafter stimuleras och stressrelaterade problem motverkas såväl mentalt som lokalt i kroppen.

Regndroppsmassage eller Regndroppsteknik

Är en form av medicinsk aromaterapi. Den är effektiv mot rygg och nackproblem. Det är en kraftfull behandling tack vare för dem terapeutiska eteriska oljorna. Dem eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Regndroppsteknik är också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Välkommen till Qvantum Healing nära Öckerö, Torslanda, Lerum, Kungälv & Kungsbacka.

healing Kungsbacka Kungälv Lerum Torslanda Öckerö
healing Kungsbacka Kungälv Lerum Torslanda Öckerö