Om oss

 Så länge som jag kan minnas så har jag varit intresserad av hälsa och olika alternativa metoder som finns för att kunna hjälpa människan att må bra. Jag läste böcker och intresset väcktes av framförallt för healing och massage. Min egen resa genom livet har gjort att jag själv har testat olika metoder, vilket också har gett mig en inblick och en större nyfikenhet i ämnet. 

Men trots att intresset och nyfikenhet varit stora så har jag gjort andra val i mitt yrkesliv men känt att det fattas mig något. Jag har fortsatt att läsa om healing och massage och gått flera kurser på senare år och jobbat med att hitta en balans i mig själv och att hitta essensen, kärnan, min inre röst. Jag har hunnit långt i min resa med bland annat hjälp av healing och meditation.

Den kraft och magi som jag har hittat i mig själv vet jag att varje människa besitter. Vi har alla vår essens, vårt ljus, vår kraft där inne någonstans. Min önskan är att kunna hjälpa dig att finna din essens. Jag utför inga mirakler. Miraklet sker i dig för du har kraften att hjälpa dig själv. Jag vill bara hjälpa dig att komma närmare dig själv och din kraft. Jag är en kanal för kärleken och jag jobbar med energier.

Jag känner en enorm stolthet och tacksamhet över att få jobba med det som jag älskar, det som känns som min livsuppgift. Min ambition är att hjälpa människor att ta bättre hand om sig själva, att genom de behandlingar som jag ger hjälpa kroppen och sinnet att få bättre förutsättningar för självläkning och för att må bra. Inifrån och ut. Balans i tanke, kropp och själ. 

Ibland tappar vi av olika anledningar bort eller glömmer den inre kraften och styrkan och då hjälper jag dig gärna att återfå kontakten och stärka den igen. Men även när du känner att livet känns bra och du mår bra så är du värd att också bara njuta och ta emot en avkopplande och välgörande behandling. Du behöver inte vänta med det tills att du mår dåligt eller har kört slut på dig själv.

Fyll gärna på dig själv i förebyggande syfte för att bibehålla din hälsa. Att hand om
sig själv är att älska sig själv och det behöver vi alla. Mitt främsta verktyg är kärleken, jag jobbar med mitt hjärta och med det hälsar jag dig hjärtligt välkommen till mig på Qvantum Healing.